Naar HomePage van De Kentering Nieuws van De Kentering - Blog Naar de tweets van De Kentering Naar FaceBook van De Kentering Naar Instagram van De Kentering Naar HomePage van De Kentering

Openingstijden & Contact - De Kentering


De Kentering is open op elke werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Limoslaan 10
6523 RZ
Nijmegen

Telefoon: 024 324 99 75
024 323 12 02
     
Email: ondersteuning@dekentering.info
Website: www.dekentering.info
Webblog/Nieuws: www.dekentering.info/blog
     
Onze planning activiteiten: Activiteiten Agenda

   Met de auto      Fiets / Te voet

Richting


Busroutes

Vanaf Centraal Station Nijmegen kun je buslijn 5 pakken richting Groesbeek Breedeweg. Je stapt uit bij halte Groenewoudseweg. Vanaf de bushalte loop je de Postweg in. Na ongeveer 200 meter is links de Gelderse Laan, die steek je over en je loopt over de parkeerplaats of via het fiets/wandelpad = Limoslaan, rechtdoor! (dus niet het fietspad van de Postweg). Rechts zie je woonhuizen, een stukje verderop tussen het groen is nr. 10 De Kentering.

Een andere optie is buslijn 8 richting Berg en Dal Hamerlaan nemen. Je stap dan uit bij halte Koningshof. Als je met je rug naar de halte staat (dus met je gezicht naar de weg toe), sla je rechtsaf. Neem dan de eerste weg rechts (Dommer van Poldersveldtweg) en sla dan weer meteen rechtsaf (Limoslaan). Door een hek heen, langs de school rechts van je (het pad maakt een paar scherpe bochten) en de huizen links van je, zie je tussen het groen De Kentering liggen.


 

 

Kijk ook eens op ons nieuwsblog